General

Comença el curs escolar amb els centres renovats

Aquest dilluns 8 de setembre obren les seues portes les escoles de primària per al nou curs escolar 2007-2008. Al “Manuel Bru”, s’han matriculat un total de 440 alumnes dels quals 140 cursaran infantil i 300 primària. L’altre centre, el “Pare Melchor”, compta amb 472 alumnes matriculats, 157 en infantil i 315 en primària.

Per altra banda, l’Ajuntament, de cara al nou curs ha realitzat una sèrie de millores i una neteja en profunditat en ambdues escoles. Al Manuel Bru s’han pintat diverses classes i l’entrada del gimnàs, s’ha millorat la il·luminació i s’han reparat rajoles, persianes i portes. Cal recordar que aquesta escola patirà una reforma integral de cara al següent curs escolar a causa de la seua antiguitat, segons va anunciar la regidora d’Educació, Josefina Ivars.

D’altra banda, a l’escola Pare Melchor, s’han pintat diverses aules i retocat totes la parets del centre i s’han reparat finestres i persianes. A més, s’està construint el nou gimnàs d’aquest centre, que està previst que els alumnes puguen estrenar abans que finalitze aquest curs.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?