General

Comença el nou curs escolar amb més de 1.600 alumnes matriculats

Dilluns que ve, dia 11 de setembre obrin les portes les escoles de primària per al nou curs escolar 2006-2007. En l’Escola Pública Manuel Bru s’han matriculat un total de 434 alumnes dels quals 152 cursaran preescolar i 282 primària, l’altre centre, l’Escola Pública Pare Melxor, compta amb 460 alumnes matriculats, 145 en preescolar i 315 en primària.

Per altra banda, l’ajuntament, de cara al nou curs ha realitzat una sèrie de millores en ambdues escoles. En la Manuel Bru s’ha construït una rampa d’accés per a minusvàlids, instal·lat paravents en les classes cobrint la demanda dels professors i aplicat una nova capa impermeabilitzant a la terrassa així com al lavabo general tant de l’edifici com de la jardineria. Al Pare Melxor s’ha realitzat la neteja general de l’entorn de les pistes esportives, pintat el sòcol exterior i les entrades al centre i s’ha portat a terme la neteja de mala herba.

A l’IES Josep Iborra les classes donaran començament el 15 de setembre amb un total de 750 alumnes aproximadament. Atés que la capacitat de l’institut és d’aproximadament 1.000 alumnes, aquesta dada demostra que no serà necessària la implantació de barracots, ni en aquest, ni en cap altre dels centres escolars.

Com a novetat a l’IES Josep Iborra, cal destacar que aquest any comença el Cicle Formatiu de Comerç, destinat als majors de 16 anys.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?