General

El PP vota en contra d’una moció que sol·licitava la construcció de la comissaria de policia autonòmica a Benissa

En ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament de Benissa, celebrat ahir dimecres, el Bloc-Compromís de Benissa va presentar una moció que demana a la Generalitat Valenciana la construcció de la promesa comissaria de policia autonòmica per a Benissa. La moció es va aprovar amb els vots favorables dels grups municipals PSOE, CIBE i BLOC-Compromís. El PP va votar en contra i el PSD es va abstindre.

Els punts de la moció eren els següents:

1. – Demanar a la Generalitat Valenciana que destine la quantitat necessària per a construir a Benissa una comissaria de policia autonòmica de la Generalitat Valenciana d’àmbit comarcal amb una capacitat mínima de 40 agents en els seus pressupostos generals de l’exercici econòmic 2014 – 2015, tal com se’ns va prometre des de les més altes instàncies de la Generalitat.

2.- Que la Conselleria de Governació i Justícia licite aquestes obres abans de finalitzar el primer semestre de l’any 2014, les d’un edifici a construir en els terrenys preparats a tal efecte i cedits per l’Ajuntament de Benissa i que aquestes obres comencen abans de finalitzar l’any 2014. Unes obres que de cap manera hauran de tindre un termini superior de finalització de 18 mesos des de la seua licitació.

3.- Que la Conselleria de Governació i Justícia destine a la comissaria de policia autonòmica de Benissa, una vegada finalitzades les obres, un mínim de 40 agents amb les graduacions necessàries per a la seua operativitat en els assumptes en les que tenen atribucions i que d’aquesta manera es reforce la seguretat ciutadana de Benissa i de tota la marina alta.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?