General

El Consell construirà una comissaria de policia autonòmica a Benissa

El Conseller de Governació, Serafín Castellano, acompanyat de la Directora General de Seguretat, i del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha presentat aquest matí les característiques de la nova comissaria de policia autonòmica que s’instal·larà a Benissa.

Segons ha comentat el conseller, “Benissa comptarà amb una de les 7 noves seus de la policia de la Generalitat distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana per a donar resposta a les demandes dels nostres ciutadans que reclamen un territori més segur”. El conseller ha apuntat que la decisió de situar aquesta nova seu a Benissa es deu a la necessitat d’ampliar la cobertura policial en una comarca com és La Marina Alta, una zona de gran riquesa i gran atractiu turístic que veu com s’incrementa notablement la seua població durant el període estiuenc. Aquesta seu comarcal, comptarà amb 500 metres quadrats, estarà integrada per un mínim de 40 agents, i s’encarregarà dels assumptes relatius a Menors i Atenció a la Dona, Medi ambient, Atenció al Ciutadà , Joc i Establiment i Espectacles Públics i el de Seguretat.

El batle ha declarat que d’acord amb les dades tècniques que li han passat des de Conselleria, s’estudiarà la ubicació més adequada per a aquest tipus d’instal·lacions i es començarà a treballar immediatament. Els criteris a tindre en compte seran l’accessibilitat i que la seua ubicació siga operativa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?