General

El PP denunciarà el PSOE per enganxar fullets d’un acte a parabrises de cotxes

L’equip de govern argumenta que els socialistes han incomplit l’ordenança municipal de neteja viària. La sanció va des dels 601 fins als 30.000 euros.

L’equip de govern del PP de l’Ajuntament de Benissa va anunciar en el ple del passat dimarts que obrirà un expedient sancionador contra el PSOE per incomplir l’ordenança de neteja viària en enganxar fullets de propaganda d’un acte socialista en els eixugaparabrises dels cotxes així com per la via pública divendres passat 25 de març. La sanció que podria ser imposada als socialistes com a conseqüència de la resolució de l’expedient va des dels 601 als 30.050 euros ja que es considera “una falta greu”, segons va llegir el portaveu del grup popular, Antonio Torres.

En aquest sentit, des del Partit Popular van criticar mitjançant un prec que “el PSOE no pot al·legar que ho feia per a donar difusió a l’acte convocat, a la qual cosa tenia tot el dret, però hi ha altres mètodes per a fer-ho sense embrutar la via pública”. Pel que fa a aquest tema, el portaveu del grup socialista, Vicent Cabrera -qui es va mostrar, igual que els seus companys de partit, realment sorprès pel prec popular- va justificar que “nosaltres lliurem els fullets a la gent que els reparteix com hem fet sempre i els vam llençar per sota de la porta i els enganxem als cotxes”. “No va haver mala intenció”, va sentenciar. No obstant això, el batle, Juan Bautista Roselló, va qualificar com a “immoral i il·legal” l’acció dels socialistes i va concretar que “les empreses que fan bustiada són molt més educades que el PSOE” responent d’aquesta manera a l’afirmació del socialista Cabrera que “no existeix ni un sol expedient a l’ajuntament de sanció contra una empresa per publicitat”.

Treball dels serveis

A més, el batle popular va assegurar que “els serveis de neteja viària el divendres 25 de març van recollir moltíssims fullets relatius a aquest acte”. De fet, Juan Bautista Roselló va detallar que “quan algú enganxa propaganda als eixugaparabrises dels vehicles sap que quan fa vent els papers acaben caient al sòl”. Per altra banda, en aquest ple el portaveu del grup CIBE-Bloc, Isidor Mollà, va preguntar al regidor de Règim Interior, el popular Alexander Theobald, quines eren les conclusions del seu viatge a la fira d’informàtica de Hannover, a Alemanya. El regidor va respondre però el més curiós de l’assumpte i esperançador com així l’hi ho van reconèixer tots els seus companys de corporació va ser que ho va fer en Valencià. Theobald duu 4 anys vivint a Benissa i en fa tres que és regidor de l’Ajuntament de Benissa. “Primer que res vull dir que el PP està obert a tothom i per això vaig a parlar en Valencià”, va dir al principi del seu parlament provocant d’aquesta manera els rostres de sorpresa de la resta de regidors. Per cert que Theobald va dir que després del seu viatge a Hannover té com a objectiu la modernització informàtica del consistori benisser.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?