General

El poder de Los Serranos a la comarca

L’ampliació del polígon industrial de Benissa s’ha adjudicat a la mercantil Iniciativas Costa Blanca SL. Una empresa amb seu a Alacant i de la qual és administrador Ramón José Segarra Aniorte que està vinculat al grup constructor Los Serranos. Segarra va ser administrador de Serrano Union Hormigones SL i actualment és apoderat de Serrano Aznar Obras Públicas SL i també va estar relacionat amb l’Elx Club de Futbol del que va ser directiu.

En aquest sentit, el portaveu del PSI, José Antonio Ivars, li va dir al batle en un moment del ple del passat dimarts que “no ho faré però podria dir qui són els de l’empresa” sense afegir res més sobre el tema.

Los Serranos estan presents a la Marina Alta en altres projectes. És el cas d’Ondara on la mercantil opta a la construcció d’un camp de golf i fins a 2.000 habitatges en la zona de Segària-Vinyals. Un pla que actualment es troba en el punt d’estudi de les al·legacions presentades per part de l’ajuntament. En segon lloc, el grup Los Serranos és una de les opcions que té més possibilitats d’executar les obres del polèmic projecte de les Sorts de Gata. En aquest cas l’adjudicació és entre empreses i no mitjançant la via municipal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?