General

El CIBE-Bloc demana la instal·lació de pipicans

El Grup municipal CIBE-Bloc ha pogut constatar el malestar d’alguns veïns sobre la proliferació en carrers, parcs i jardins del poble d’excrements d’animals, concretament de gossos.

Segons els independents “és una realitat social que cada vegada més es disposa de mascotes animals a les cases (gossos, gats, pardals, etc). Aquestes proporcionen sens dubte benestar i companyia a qui disposa d’elles, però suposen també un major esforç d’atenció per a evitar qualsevol molèstia comunitària i sanitària com poden ser els excrements d’aquests animals”.

Per això des del grup municipal CIBE-Bloc fan una crida a la ciutadania que dispose de gossos a les cases del casc urbà de Benissa, demanant la seua col·laboració perquè els excrements de les mascotes siguen retirats immediatament pels propietaris.

Des del CIBE-Bloc insten el govern municipal del Partit Popular perquè s’actue sobre aquest problema greu i continuat ja que és una realitat social comuna.

Els independents recorden que el seu grup municipal va presentar a novembre de 2004 una moció en què demanaven l’estudi de la possibilitat de construir espais perquè els gossos pugueren fer les seues necessitats a llocs habilitats a l’efecte, el que normalment es coneix com a pipicans, així com la instal·lació de dispensadors de bosses per a arreplegar els excrements. Aquests llocs, segons es deia, havien de trobar-se a llocs diferents del casc urbà i havien de comptar amb un servei de neteja diària. La moció va ser aprovada per unanimitat però fins avuí encara no s’ha fet res.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?