General

El Bloc de Benissa denuncia les retallades en prevenció d’incendis

El portaveu del BLOC de Benissa, Xavi Tro ha denunciat hui les retallades de la Conselleria de Governació en matèria de prevenció d’incendis que suposaran el tancament de 8 de les 9 brigades d’estiu a les comarques alacantines. Aquestes retallades de vora el 80% dels recursos, afectaran les brigades d’Orba, Alcoi, Xixona, Planes, Agres, Guardamar, Petrer i Villena que s’incorporaven a treballar els vora 4 mesos de l’època estival, així com tampoc s’incorporaran els vehicles autobomba de Planes i Benissa, que treballaven durant 7 mesos.

El regidor nacionalista lamenta que totes aquestes retallades es facen públiques una vegada passades les eleccions i no abans, d’igual manera que amb les retallades en matèria d’educació, ja que eixos anuncis podrien replantejar-se el seu vot a més d’un ciutadà. De confirmar-se aquestes retallades podem viure una campanya d’incendis a Benissa i a la nostra comarca molt complicada per la manca de recursos en matèria de personal i vehicles, pel que demana “que es mantinguen aquestos recursos en la lluita contra els incendis i que es milloren les condicions de feina dels voluntaris que durant l’estiu s’afegeixen als afectius de tot l’any”.

El regidor del BLOC li demana a qui, amb tota probabilitat serà de nou alcalde de Benissa, Juan Bautista Rosselló, que proteste enèrgicament enviant una queixa a la Conselleria de Governació per aquestes retallades que afecten greument al nostre terme municipal i que poden esdevenir una vertadera situació de perill per als benissers i benisseres i un desastre natural per al nostre poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?