General

El batle no convoca el ple extraordinari per a aprovar la participació al consorci de la TDT

El grup municipal CIBE-Bloc ha fet públic un comunicat en què lamenta que el batle enganye la ciutadania en incomplir el que s’acorda als plens.

Al ple ordinari de maig, el CIBE-Bloc va presentar una proposta per a demanar l’aprovació dels estatuts del consorci de la Televisió Digital Terrestre (TDT) de la Marina Alta, però com que la resta de grups polítics no els coneixien es va haver de quedar sobre la taula a condició que el punt anara a l’ordre del dia del ple següent. El batle va respondre que convocaria un ple extraordinari per a tractar aquest tema.

A hores d’ara aquest tema no ha estat inclós a l’ordre del dia del ple ordinari de juny, que es farà el dimarts dia 6, i el batle tampoc ha convocat cap ple extraordinari. Una vegada més Benissa serà l’últim municipi de la comarca a tractar aquest tema, que ja ha passat pels plens d’ajuntaments com, Dénia, Xàbia, Ondara, Pego, El Verger, Gata, etc., ajuntaments que com es pot veure estan governats per diferents partit polítics.

Cal recordar que el dimecres 19 d’abril, es va convocar a tots els ajuntaments de la comarca, a una reunió per a tractar aquest tema a l’Ajuntament de Dénia. El batle de Benissa va excusar la seua presència, tot alegant que Benissa estava en festes, quan la reunió era pel matí i eixe dia no hi havia cap acte fins les 20.30 hores.

Els independents critiquen, a més, que el batle no desenvolupe les seues tasques de forma competent quan, a sobre, té un sou de 38.643 euros anuals que és 1.114 euros superior al límit fixat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?