General

Malestar dels residents per la confusió del batle amb la LRAU

Els residents de la costa de Benissa han volgut mostrar el seu malestar amb el batle, Juan Bautista Roselló, després de la celebració de dues reunions. Mentre que en la primera cita, amb ciutadans de parla alemanya, el batle va informar que els PAI de Carrions, Pedramala I i II així com La Llobella I i II es desenvoluparien d’acord amb l’antiga LRAU, en la reunió del dia 24, amb els resident de parla anglesa, el batle va canviar de parer i va assegurar que també aquests plans anaven a portar-se a terme segons la nova LUV.

No obstant això, Juan Bautista Roselló va dir que no s’aprovaria cap PAI sense el consentiment dels propietaris del sòl i que tots tindrien la informació necessària al consistori, el que va provocar les queixes de desenes d’assistents que van assegurar que a l’ajuntament no havien rebut informació correcta sobre alguns plans parcials.

Amb tot, les reunions també van tractar aspectes de serveis com el de la recollida fem. En aquest sentit, els residents van comentar el problema dels Punts nets que s’han vist superats per l’acumulació de residus procedents en la seua major part de “empreses sense escrúpols” per a instal·lar en el futur contenidors soterrats, fins a 46 en total, i la instal·lació de dos miniecoparcs a la costa amb vigilància i horaris d’obertura.

Així mateix, el regidor de seguretat, Alexander Theobald, va parlar de l’increment de la plantilla policial en el mes de juny així com de la patrulla policial permanent que ja ha entrat en servei.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?