General

El batle de Benissa diu que la piscina de Xàbia no es construirà de moment

El batle defensa que la instal·lació benissera “és l’enveja de Dénia, Calp i Teulada”. En l’última reunió el Consell va reafirmar el seu compromís de fer el recinte xabienc però sense donar una data.

La piscina coberta de Benissa és el projecte estrella del mandat actual del popular Juan Bautista Roselló i això fa que en cada ocasió que se li presenta la defense aferrissadament. Això fa també que compare la infraestructura que està construint-se a Benissa amb la d’altres pobles propers. Una vegada més, en l’últim ple, el CIBE-Bloc va furgar en la nafra ja que van criticar que l’ajuntament benisser ha hagut de desemborsar massa diners mentre que en altres pobles la mateixa infraestructura la pagarà íntegrament la Generalitat.

Així, l’independent Isidor Mollà va citar els 6 milions que la conselleria de Font de Mora va a donar-li a Xàbia. Ara bé, a aquesta crítica Juan B.Roselló va respondre amb contundència al portaveu de la coalició assegurant que “a Xàbia, que jo sàpiga, no hi ha cap document que diga que vaja a construir-se la piscina”. En l’última reunió amb la conselleria a què va assistir una nodrida representació del govern de Xàbia (el batle Eduardo Monfort i el regidor d’Hisenda, Vicent Chorro, fins i tot amb la presència de l’exbatle, el popular Juan Moragues, i el senador xabier del PP, José Cholbi) el Consell va reafirmar el seu compromís amb la delegació de finançar per complet la piscina però, no va doanr cap data d’inici de les obres.

Informació fidedigna

Qui va presidir aquella trobada per part del Consell va ser l’home que talla el bacallà pel que fa als esports al País Valencià, és a dir, David Serra, secretari autonòmic d’esports i íntim amic del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló.

Des d’aquesta perspectiva el comentari del batle benisser en relació amb la piscina de Xàbia cobra molta més importància perquè res fa pensar que la informació que va donar el batle no siga de tota solvència. No obstant això, la de Xàbia no va ser l’única instal·lació forana a què es va fer referència durant el debat, en certa manera perquè de nou Mollà va traure a la llum que pobles com Teulada o Dénia reben més subvencions.

Sobre això, el batle Juan Bautista Roselló va contestar que “la piscina de Benissa serà l’enveja de Xàbia, Dénia, Teulada i Calp”. Així va eixir del pas també dels comentaris que, segons el batle, lamenten que el got principal de la infraestructura és xicotet.

Amb tot, va ser la petició d’una subvenció per a la construcció d’un nou camp de futbol i una pista d’atletisme la que va generar el debat. Respecte a la sol·licitud tant la regidora no adscrita, Josefa del Valle, com el portaveu del PSOE, Vicent Cabrera, van advertir l’equip de govern que la subvenció contempla un màxim de 2 milions d’euros i l’actuació presentada els sobrepassa.

El batle va defensar en aquest sentit que “això no significa que no l’atorguen sinó que tot el que passe de 2 milions ho pagarà l’ajuntament” mentre que l’altra part es dividirà al 33% entre l’ajuntament, la conselleria i la Diputació d’Alacant.

A més, el PSOE va alertar que la documentació necessària per a poder aspirar a la subvenció no es trobava en l’expedient a la qual cosa el batle i el regidor d’esports, el socialdemòcrata Paco Montagut, van respondre que tots els documents estaven preparats en els diferents departaments.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?