General

El CIBE denunciarà el batle al jutjat

Els independents creuen que les acusacions abocades cotra ells pel batle han de ser estudiades per un jutge. Per això, estan considerant la possibilitat de denunciar el batle.

El CIBE-Bloc està estudiant denunciar el batle, Juan Bautista Roselló, per les declaracions abocada en el ple del dimarts a la nit. Roselló va assegurar públicament que alguns membres de l’oposició de Benissa havien accedit a l’interior de les instal·lacions del cementeri vell de Bellita per a profanar tombes i crear una falsa polèmica entorn d’aquest tema.

Des de la coalició independent nacionalista, el seu portaveu Isidor Mollà, va assegurar que se senten avergonyits per com es va comportar el batle durant el ple i va afegir que no van a permetre que se seguisquen “abocant mentides perquè el batle no vulga assumir responsabilitats”.

Mollà va afirmar que Juan Bautista Roselló “se sent acorralat i la seua reacció durant el ple, fent aquestes declaracions, es deu a una estratègia de llençar balons fora. Primer li va tirar la culpa de la polèmica del cementeri als mitjans de comunicació i ara ho fa als grups de l’oposició”.

El líder del CIBE-Bloc va dir que és cert que ell va estar pels voltants del cementeri vell durant els dies previs que saltara la polèmica però, va assegurar que ningú va obrir cap tomba.

Segons va manifestar ahir Isidor Mollá, “vam anar allí per a comprovar de primera mà el que estava succeint”, va matisar el regidor.

Si finalment aquesta denúncia segueix endavant, el batle sumaria ja diverses querelles per aquesta polèmica ja que els independents ja van anunciar fa uns dies en roda de premsa que anaven a denunciar Juan Bautista Roselló per falsificació documental, profanació de tombes i injúries i calúmnies.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?