General

Benissa ha de pagar 2,1 milions dels 2,8 que costa la piscina coberta

Els veïns de Benissa podran gaudir aquest mateix any d’una piscina coberta que, segons el Secretari autonòmic d’esports, David Serra, està “a l’avantguarda de les instal·lacions esportives”. Les obres ja estan molt avançades. La piscina és semiolímpica i té sis carrers. A més, el recinte compta amb altra piscina més xicoteta, instal·lació de spa i un ampli gimnàs.

“Serà una de les millors piscines de les seues característiques de la Comunitat Valenciana”, va assegurar ahir Serra. El Secretari d’esports va visitar al costat del batle, Juan Bautista Roselló, el Regidor d’esports, Paco Montagut, i la també regidora Josefina Ivars, les obres. “Van a complir-se els terminis i en uns mesos la piscina estarà acabada”, va dir Serra.

El batle va ser un poc més concret. “Les obres s’acabaran el proper mes de juliol”. No obstant això, després tocarà instal·lar els equipaments i definir el model de gestió de la piscina. Per aquest motiu Roselló precisà que la inauguració es realitzarà a finals d’any.

El projecte compta amb subvencions de la Diputació d’Alacant i la Generalitat Valenciana. No obstant això, és l’ajuntament el que més diners posa amb diferència. El batle va admetre que el cost total de les obres ascendeix a 2,8 milions d’euros. El consistori en finançarà 2,1 milions. Roselló va indicar que descartaren construir una piscina coberta sense més. “No podíem renunciar fer un projecte de futur i amb tots els serveis”.

La futura piscina coberta té, segons va afirmar ahir Roselló les mateixes dimensions que la piscina municipal del Collao. Les seues dimensions són de 25 metres de llarg per 12,5 d’ample.

El Secretari d’esports va indicar que amb aquesta instal·lació es respon a “una demanda històrica de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?