General

El Bar Coral Beach guanya el premi a la millor tapa amb el suquet de rap i gambes

Inauguració de la Mostra Gastronòmica de Benissa Durant el transcurs de la Mostra Gastronòmica, celebrada aquest cap de setmana al Centre d’Art Taller d’Ivars de Benissa, els assistents van poder votar la millor tapa elaborada pels bars participants.

La tapa guanyadora va ser el suquet de rap i gambes de Bar Coral Beach. Les tapes que van quedar en 2n i 3r lloc van ser el polp amb salsa Ca Emilio de Restaurant Ca Emilio i la barqueta de rellom ibèric amb salsa de pebre i ceba caramel·litzada del Bar Restaurant El Rebost.

Pel que fa a la millor tapa votada a nivell professional, és a dir pels propis establiments participants, va ser la barqueta de rellom ibèric amb salsa de pebre i ceba caramel·litzada del Bar Restaurant el Rebost.

Segons ha avançat el regidor de Foment, Xavi Estupiñá, centenars de visitants han passat per la Mostra Gastronòmica aquest cap de setmana, tenint un èxit rotund de participació. Aquesta setmana contínua aquest esdeveniment gastronòmic amb els menús especials que han preparat diferents restaurants del municipi.

Més detalls al Fullet de la Setmana Gastronòmica 2013 de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?