General

Dos agents de la policia local reben les medalles al mèrit policial

Dissabte passat, dos agents de la policia local de Benissa van rebre les creus al mèrit policial amb distintiu vermell per part de l’IVASP (Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències). Els policies van estar acompanyats pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i van rebre la condecoració de mans del Conseller de Governació, Serafín Castellanos, veient així reconeguda la seua valentia de forma institucional.

Aquest distintiu reconeix la tasca que van dur a terme a l’octubre de 2008, quan van rescatar dos banyistes a la platja de la Fustera. Els dos agents, Manolo Risueño i José Alberto Martínez, van rebre un avís de la central del cos comunicant que dues persones s’estaven ofegant a la platja de la Fustera. Ràpidament es van dirigir allí i van albirar dues persones a uns 100 m. de la riba intentant eixir del mar sense poder aconseguir-ho a causa dels corrents i el fort onatge.

En percebre el greu perill que corrien ambdues persones, els dos agents no van dubtar a llançar-se des de les roques per intentar salvar la vida dels banyistes. Després d’uns llargs i angoixants minuts dins la mar embravida van aconseguir arribar fins on estaven i apropar-los a la riba. Es tractava d’una súbdita alemanya de 47 anys i el seu fill de 21. Després de prestar-los auxili van ser traslladats a l’Hospital Comarcal de la Pedrera per presentar forts símptomes d’hipotèrmia, esgotament i pèrdua de la consciència.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?