General

Discomòbil dels festers de la Puríssima Xiqueta

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 20 de juny de 2008:

La Comissió de festes de la Puríssima Xiqueta 2009 comença el seu camí trepitjant fort, i és que demà dissabte, a les 23.00, a l’aparcament Dolors Piera, organitzen una macro discomòbil per a donar la benvinguda a l’estiu.

Els festers organitzen juntament amb Ràdio Litoral CADENA SER, l’última festa “Todo Pop”, un esdeveniment que coneixen ja més de 6.000 oients que han acudit a alguna de les cites d’aquesta emissora de ràdio, que s’ha celebrat anteriorment a Moraira, Calp i Teulada. Ara el relleu el pren Benissa, on demà els assistents ballaran al so dels temes més actuals de la música pop-rock o tecno.

L’entrada és gratuïta, però si es confirma l’assistència via sms, al 5533 amb la paraula clau “Voy” seguit de les dades personals, es pot guanyar algun dels premis que aquesta nit se sortejaran i que sumen la important xifra de 3.500 euros. Dues minimotos, cinc nits d’hotel gratis a Espanya o la resta del món, arranjaments florals de les noces o celebració del premiat són alguns dels regals.

De moment i des del programa radiofònic de la CADENA SER, són més de 600 persones les que han confirmat la seua presència, encara que s’espera incrementar la xifra i superar el miler d’assistents. Els festers conviden a tota la comarca a la festa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?