General

Malestar entre els veïns per una discomòbil que va durar dotze hores

Veïns de Benissa van denunciar ahir a aquest diari que la festa que va tindre lloc el dissabte per la nit en el polígon industrial de Bonaire va durar fins a 12 hores. La discomòbil, que havia sigut organitzada per la Comissió de festes de la Puríssima Xiqueta para recaptar fons per a les celebracions de l’any que ve, va començar, segons el parer dels veïns a les 21.00 i va concloure a les 8.00 del diumenge. El soroll generat per la música, que segons els denunciants superava els 110 decibels, no va permetre dormir molts dels veïns del poble el dissabte per la nit.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres, va confirmar ahir que l’ajuntament de Benissa havia donat permís a la Comissió de festes perquè realitzara l’esdeveniment però que no obstant això l’horari permés era molt més reduït del que finalment van portar a terme els joves, és a dir, de les 23.00 a les 4.00 o 4.30 de la matinada, segons va explicar Soliveres.

La regidora de Festes va advertir a més que tots els esdeveniments d’aquestes característiques se celebren en aquest lloc i que mai havia passat res semblant. Una raó per la qual Soliveres va anunciar que “avisaria la Comissió de festes” i que a partir d’ara s’establiria un control més exhaustiu de les festes organitzades al polígon. D’aquesta forma, en cas que se supere l’horari oficial establert per l’ajuntament de Benissa, la policia local intervindrà per a parar la discomòbil i evitar així els problemes de soroll que aquestes festes solen generar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?