General

Denuncien que quatre PAI tenen els mateixos errors que el que ha anul·lat el TSJ

La política urbanística del PP de Benissa ha quedat en dubte després d’anul·lar el Tribunal Superior de Justícia l’adjudicació del programa de Beniver, que ja té cases construïdes i venudes. El regidor de CIBE-Bloc, Isidor Mollà, va assegurar ahir que l’Ajuntament ha aprovat uns altres PAI “amb els mateixos errors jurídics” que aquest de Beniver.

En aquesta situació, estan els plans de Pedramala 2, el polígon industrial, la ronda nord i la Llobella. El regidor de CIBE-Bloc va dir que també en aquests casos “s’ha incomplit la normativa europea i estatal referent al principi de publicitat i concurrència i en la transparència a l’hora de contractar”.

“El batle (Juan Bautista Roselló, del PP) va impulsar l’adjudicació del PAI de Beniver a una empresa que ni tan sols estava qualificada per a l’execució de les obres”, va indicar Mollà, que va definir aquest programa urbanístic com “la major aberració urbanística en la història de Benissa”.

El pla de Beniver, situat al costat del centre urbà, ocupa 95.000 metres quadrats i preveu la construcció de 240 cases.

“La seua aprovació va ser una operació especulativa sense precedents que demostra la falta de sensibilitat i la incultura política d’un batle incapaç de defensar els interessos públics”, va apuntar Mollà, que va exigir que es dugue a terme una auditoria urbanística a Benissa “per posar ordre a tant de desastre urbanístic que hipoteca el futur del nostre poble i deixa en mal lloc a l’Ajuntament”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?