General

Demà divendres comença el curs escolar en infantil i primària

Escola Pare Melchor
Escola Pare Melchor

Demà divendres, dia 7 de setembre, obrin les seues portes les escoles d’infantil i primària per al nou curs escolar 2012-2013. En el “Manuel Bru”, s’han matriculat un total de 465 alumnes dels quals 130 cursaran infantil i 325 primària. L’altre centre, el “Pare Melchor”, compta amb 422 alumnes matriculats, 129 en infantil i 293 en primària.

El professors ja s’ha incorporat al complet tant en un centre com en l’altre, sent la plantilla de 33 mestres al Pare Melchor i 34 al Manuel Bru.

Tant unes xifres com les altres són semblants als anys anteriors, fins i tot en alguns cursos el nombre d’alumnes ha descendit, com és el cas del primer curs d’infantil de 3 anys, que en el Manuel Bru és de 41 alumnes i en el Pare Melchor de 33 alumnes, que es reparteixen en 2 aules en cada escola.

Segons ha comentat la regidora d’Educació, Pepa Martí, el curs s’espera que comence amb total normalitat i tranquil·litat. En el cas de l’escola Manuel Bru, com és un centre nou, no s’ha necessitat realitzar cap actuació, només el manteniment de la jardineria, mentre que al Pare Melchor, s’han realitzat alguns treball de pintura a les aules.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?