General

David Serra assegura que Marcos Benavent li va donar diners per a tornar-li un préstec

David Serra
David Serratt

L’exvicesecretari d’Organització del PPCV, exsecretari autonòmic i exdiputat autonòmic, David Serra, ha declarat hui, davant el jutge que instrueix el cas Imelsa, que l’exgerent d’Imelsa Marcos Benavent li va donar diners per a tornar-li un préstec personal.

Serra, que ha declarat a petició pròpia com a imputat en la peça principal del cas Imelsa, ha volgut desvincular-se així de qualsevol tipus de connexió amb el suposat afer dels contractes i el repartiment de comissions il·legals que s’investiga en aquesta causa.

Segons han informat fonts del cas, en la seua declaració Serra ha explicat que coneix l’autoanomenat “yonki dels diners”, Marcos Benavent, des de l’any 1990 i que fins i tot va arribar a compartir pis amb ell.

Així, la seua aparició en els enregistraments que Benavent va realitzar durant anys i en els quals documenta el suposat repartiment de comissions es deuria, segons el seu testimoni, a la devolució d’un préstec personal.

Ha insistit que no ha format part de cap trama corrupta ni ha participat en la recaptació de fons per al PP.

La seua defensa ha lamentat el fet que la UCO encara no haja remès al jutjat tots els informes relacionats amb la investigació oberta a Serra, així com el resultat dels registres practicats.

David Serra va ser un dels 24 detinguts el passat mes de gener en una operació dirigida per la Guàrdia Civil contra la suposada acord fraudulent de contractes i el blanqueig de capitals, juntament amb l’expresident de la Diputació de València i del PP de la província i exbatle de Xàtiva, Alfonso Rus, i els exvicepresidents de la institució provincial Máximo Caturla i Juan José Medina.

Després de prestar declaració davant la Guàrdia Civil i el jutge, Serra va ser posat en llibertat amb una fiança de 15.000 euros per a garantir la seua possible responsabilitat civil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?