General

David Serra després de declarar davant el jutge: “Estic en llibertat sense cap mesura cautelar”

David Serra ix del jutjat després de declarar
David Serra ix del jutjat després de declarar

L’exsecretari autonòmic d’Esports i exdiputat a les Corts David Serra ha assegurat aquest dimecres en abandonar la Ciutat de la Justícia de València després de prestar declaració davant el jutge que ha quedat “en llibertat sense cap mesura cautelar”.

Serra, detingut juntament amb altres 23 persones en el marc de l’Operació Taula desenvolupada el dimarts a València, ha eixit sol de les dependències policials poc abans de les 21.45h.

Davant les preguntes dels nombrosos periodistes congregats, s’ha limitat a dir que queda en llibertat “sense cap mesura cautelar” i ha entrat a un taxi amb la seua dona, que l’esperava a la porta.

L’exgerent de la Fundació Jaume II El Just, Vicente Burgos, exmarit de María José Alcón, ha eixit poc abans de les 21.00h de la Ciutat de la Justícia després de passar a disposició del jutjat d’Instrucció número 18 de València, que instrueix el cas Imelsa, i declarar durant “dos minuts”. Segons ha dit, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Set dels detinguts han passat a disposició judicial aquest dimecres per la vesprada, entre ells també la secretària del grup municipal del PP en l’Ajuntament de València, María del Carmen García Fuster. Així mateix, es preveu que el jutge reba uns altres sis detinguts pel cas Imelsa previsiblement a partir de les 22.30h.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia publicada el 27 de gener de 2016 al diari 20 minutos


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?