General

David Serra nega davant el jutge que hi haguera cap irregularitat

David Serra a la seua arribada al TSJCV
David Serra a la seua arribada al TSJCV

David Serra defensa al TSJCV que amb la seua declaració s’ha “evidenciat” que no hi ha hagut “cap irregularitat”.

L’exsecretari autonòmic d’Esports de la Generalitat Valenciana David Serra ha defensat aquest dimecres al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que amb la seua declaració en el cas Gürtel’ s’ha “evidenciat” que no hi ha hagut “cap irregularitat” en “cap contractació” d’Esport durant la seua etapa.

Serra s’ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació després de comparèixer com a imputat durant una mica més d’una hora en el tribunal valencià per la peça 5 del cas Gürtel, que investiga presumptes irregularitats en els contractes entre administracions de la Generalitat i empreses de la trama.

L’actualment diputat i també exvicepresident d’Organització del PPCV ha arribat cap a les 10.00h al TSJCV -estava citat a les 10.30h-, acompanyat pel seu advocat, i ha començat a prestar declaració cap a les 12.30h, en una compareixença “molt breu i senzilla”, segons ha definit, en la qual ha contestat totes les preguntes, excepte les formulades per l’acusació particular -PSPV-. David Serra ja figura com a imputat en les peces 1 i 2 d’aquest procediment.

En aquesta ocasió, Serra estava citat a declarar en relació a les contractacions relacionades amb l’Open de Tennis 2006 que va realitzar la Conselleria de Cultura, Educació i Esport amb societats de la trama.

Prèviament, ha sigut el torn de Joaquín Fernando Tomás de Font de Mora -qui va ser director del gabinet jurídic de Vaersa-, que ha declarat també com a imputat durant més de tres hores, encara que a l’eixida s’ha negat a fer comentaris als mitjans de comunicació que esperaven a la porta.

El calendari de citacions d’aquest dimecres l’ha tancat l’exsecretària autonòmica d’Esports de la Generalitat Valenciana Niurka Montalvo, que ha arribat sola a la seu del tribunal cap a les 11.30h. La imputada ha estat citada pels mateixos contractes de l’Open de Tennis que Serra, però en la seua edició de 2007, i els subscrits per a la presentació del Circuit Europeu de Golf 2008, anys en els quals va ocupar el càrrec de secretària autonòmica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?