General

Les inversions en horts solars de David Serra i els seus companys, sota sospita de la Guàrdia Civil

David Serra
David Serra

Segons el periòdic LAS PROVINCIAS en tres articles publicats els passats dia 4, 5 i 6 de febrer, les inversions en horts solars de David Serra i altres dirigents del Partit Popular estarien també sota sospita per a la Guàrdia Civil.

David Serra hauria entrat en el negoci de les energies renovables amb dos societats a nom de la seua dona. A banda, hauria recomanat aquest tipus d’inversions a altres companys de partit com Jorge Bellver, exsíndic del Partit Popular a les Corts Valencianes, o Cristóbal Grau, exvicepresident de la Diputació de València.

Totes les empreses s’haurien comprat en dates molt pròximes i a les mateixes persones, dos individus coneguts per dedicar-se a la constitució i venda de mercantils. En la mateixa seu tenia domiciliades les seues societats Marcos Benavent, a través de dos testaferros.

Les perquisicions en aquest camp es troben en una fase embrionària. Cap avanç s’ha produït en aquest aspecte perquè ara els investigadors estan concentrats en altres camps de la investigació, com el presumpte finançament il·legal del Grup Municipal del PP en l’Ajuntament de València.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?