General

Creama presenta el nou cicle de comerç per a millorar la formació digital de les empreses de la Marina Alta

Cartell del Cicle de Comerç de Creama

Es realitzaran 8 tallers formatius en format en línia (webinar), els dimecres en horari de 15.30 a 17.00 h de manera gratuïta, dirigits a comerciants i empreses de la Marina Alta.

Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, continua apostant per organitzar tallers dirigits a les micro pimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta de fomentar la transformació digital per al comerç. L’objectiu és realitzar per als comerciants un programa complet per a l’adaptació i modernització de les empreses.

Els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Per a facilitar l’accés de les empreses, la realització d’aquests tallers formatius serà en format en línia (webinar).

Entre els tallers que formen part del cicle podem trobar “Tik Tok” i “Facebook” al setembre. Per a octubre s’han deixat les temàtiques d'”Instagram”, “Whatsapp Business”, “Canva com a Disseny Gràfic”, “Fotos amb mòbil per a vendre” i finalitzarem al novembre amb “Linkedin” i “Dolibarr”. Tots ells tractaran d’aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Aquest cicle de formació es realitzarà tots els dimecres a partir del pròxim 20 de setembre, sent l’últim el 15 de novembre. També cal ressenyar que les places per a assistir són limitades perquè els tallers resulten pràctics i eficients.

Les places es reservaran per ordre d’inscripció, que ja es pot realitzar en la web de Creama en el següent enllaç Ciclo de Comercio Creama

Una vegada inscrit t’enviarem un enllaç perquè pugues accedir al curs a través del teu dispositiu connectat a Internet (mòbil, tauleta, ordinador…,).

Per a més informació pots contactar amb qualsevol de les 8 agències de CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?