General

Creama desenvoluparà a la comarca de la Marina Alta el programa Joventut Activa de la Diputació d’Alacant

Jornada informativa a Creama
Jornada informativa a Creama

Ahir es va mantindre una jornada informativa en els Serveis Generals de CREAMA, amb agents d’ocupació i desenvolupament local, tècnics i tècniques de joventut, de serveis socials, Servef i altres agents de la comarca que treballen amb el col·lectiu de joves, i estan implicats en la problemàtica de la desocupació juvenil.

L’objectiu de la convocatòria va ser informar sobre el programa “Joventut Activa” de la Diputació d’Alacant, que sorgeix a l’empara del Fons Social Europeu i el sistema de Garantia Juvenil per a millorar l’ocupabilitat dels joves, augmentar la qualitat i l’estabilitat de l’ocupació, promoure la igualtat d’oportunitats en l’accés al mercat laboral i fomentar l’esperit emprenedor.

La finalitat del programa se centra a capacitar i qualificar persones joves entre 18 i 30 anys, en àmbits amb bones perspectives d’inserció laboral, a través de la formació específica en àrees concretes, que a la nostra comarca se centraran en les especialitats de community manager i atenció sociosanitària. Aquesta formació s’acompanya de tutories i pràctiques en empreses on l’alumnat haurà d’afrontar el repte d’atendre una necessitat plantejada prèviament per l’empresa, reforçant d’aquesta manera la figura de l’emprenedoria.

CREAMA coordinarà el desenvolupament del programa a la comarca de la Marina Alta. S’ha previst que la formació específica de l’especialitat de Community Manager s’impartisca a les Agències de Calp i Xàbia, i la Sociosanitària s’impartisca a les Agències de Benissa i Dénia.

El termini d’inscripció està ja obert i les places per a participar al programa són limitades. Per a més informació poden acudir a qualsevol agència de Creama, i així mateix al següent enllaç on es troben els formularis d’inscripció: http://www.diputacionalicante.es/juventud-activa/


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?