General

Creama Benissa iniciarà una nova edició del curs “Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles”

Cartell del taller organitzat per Creama

El pròxim 12 de febrer està previst que comence una nova edició del Curs d’electromecànica d’automòbils gràcies a una subvenció concedida per Labora que permetrà que 12 persones obtinguen el certificat de professionalitat de nivell 1 “Operacions auxiliars en electromecànica de vehicles”.

Aquesta acció formativa tindrà una durada total de 350 hores que inclouen tant la formació específica de l’especialitat com pràctiques en empreses i tallers dedicats a la reparació i manteniment de vehicles, que permetran a l’alumnat posar en pràctica en un entorn real de treball els coneixements adquirits durant el curs.

L’objectiu del curs és aconseguir que els estudiants que finalitzen amb èxit aconseguisquen la capacitació per a treballar com a ajudants en l’àrea d’electromecànica de vehicles, auxiliars de magatzem de recanvis o operaris de taller de mecànica ràpida.

El curs es farà en les instal·lacions que l’agència de Creama Benissa té acreditades per a la impartició d’aquesta especialitat, en horari de 15.30 a 20.30 h.

Està dirigit a persones majors de 16 anys, que estiguen desocupades i inscrites en LABORA i és totalment gratuït.

Les persones interessades podran dirigir-se a Creama Benissa, situada al carrer Escoto, 72 o telefonar al 965732100 o al correu electrònic adl-benissa@creama.org, i se’ls explicarà com fer la inscripció.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?