General

Convoquen el VIII Concurs de Vins emmarcat en la I Mostra Gastronòmica

La Regidoria de Foment i Promoció Econòmica organitza un any més el VIII Concurs de Vins corresponent a “l’Anyada 2007” i que se celebrarà emmarcat dins de la I Mostra Gastronòmica de Benissa, organitzada juntament amb la Regidoria de Turisme i que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juny.

El termini per a concursar finalitza el dijous 5 d’abril, a les 14.00h, i les inscripcions es formalitzaran en l’oficina del CREAMA, situada al carrer Escoto. Les bases del concurs especifiquen que el raïm ha de ser plantat i collit en el terme municipal de Benissa. Es tracta d’un concurs de vi negre referit a la collita de 2007 i, per tant, no s’admeten vins rosats. A més, els brous han d’estar elaborats amb raïm de varietats autòctones, és a dir, garnatxa negra, garnatxa tintorera, boval o tempranillo. La fermentació ha d’estar finalitzada amb absència de gas carbònic. Així mateix, el vi ha d’estar elaborat pel propi responsable de la collita i no s’admeten vins comprats.

Els concursants hauran de presentar dues ampolles Standart Bordeleses de vidre verd de 75 cl amb una etiqueta identificativa en què s’indicarà el nom i cognoms, DNI, domicili, la partida on s’han collit el raïm, la seua varietat i el lloc de producció del vi. El tast tindrà lloc el diumenge 8 de juny al Centre d’Art Taller d’Ivars a partir de les 10 del matí. El tast s’efectuarà per un comitè integrat per un mínim de cinc persones triades entre els professionals de l’hostaleria, viticultors, tastadors, enòlegs i especialistes en vins. Es lliuraran tres trofeus i tres premis de 150, 100 i 50 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?