General

Benissa va celebrar el dimarts per primera vegada el Dia Mundial del Turisme

Dia Mundial del Turisme a Benissa
Dia Mundial del Turisme a Benissa

El dimarts passat Benissa va commemorar per primera vegada el Dia Mundial del Turisme el lema “mil milions de turistes, mil milions d’oportunitats”.

A la jornada van assistir empresaris del sector turístic de Benissa, personal d’oficines de turisme de la Marina Alta així com representants polítics de la comarca implicats de forma directa en la gestió turística de les seues destinacions.

L’acte va començar amb una foto commemorativa del dia en la qual es va lliurar al públic assistent una bandereta amb el logo commemoratiu del dia així com el missatge de gratitud dirigit als turistes que visiten Benissa cada any: #Benissa et dóna mil milions de gràcies per visitar-nos.

A continuació el batle i regidor de turisme, Juan Bta. Roselló, va dedicar unes paraules de benvinguda als assistents posant de manifest les bones dades turístiques d’aquesta temporada estiuenca així com la importància de seguir treballant amb excel·lència per a augmentar els estàndards de qualitat de la nostra oferta.

Pepa Sala, gerent de l’agència de viatges Pepons Travel, va llegir el manifest oficial d’aquest dia al qual li va seguir la conferència de Rosario Navalón, professora de la Universitat d’Alacant que sota el títol de “Dinamització turística del patrimoni: reptes i oportunitats”, va animar i va reptar a tots els assistents a ser més creatius a l’hora de comercialitzar els recursos que es tenen, siguen molts o pocs.

Per a finalitzar, se’ls va mostrar als assistents la plataforma Pointeres en la qual Benissa apareix com a primer municipi integrat en ella i que compta ja amb excel·lents resultats de consulta. Aquesta aplicació permet visualitzar vídeos dels monuments de Benissa que es descarreguen mitjançant uns codis QR que es troben distribuïts per tot el centre històric.

Des d’ahir i fins el dijous 15 d’octubre s’ha organitzat la I gimcana pointeres amb preguntes sobre els vídeos. El 16 d’octubre s’organitzarà el sorteig entre les persones que hagen respost correctament a totes les preguntes. El premi consisteix en un esmorzar i una excursió en caiac per a dos persones per la costa de Benissa, els dos premis han comptat amb la col·laboració del Bar Les Bassetes Coral Beach i Las Antípodas Water Sports Center.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?