General

Benissa tanca 2017 amb un superàvit de més d’1,5 milions d’euros i confia a poder invertir-los enguany

Vista aèria de Benissa
Vista aèria de Benissa

Unes xifres per a seguir avançant amb il·lusió. El primer any de gestió del nou govern de Benissa presenta unes xifres positives en els seus comptes, ja que l’Ajuntament va aconseguir tancar 2017 amb un superàvit d’1.557.508,49 euros.

A més, l’Ajuntament aconsegueix també superar amb èxit els dos objectius de control del Ministeri d’Hisenda, que són el compliment de l’estabilitat pressupostària i el de la regla de la despesa.

En aquest sentit, el regidor d’Hisenda de la localitat, Fernando López Corsi, apunta que “aquests resultats econòmics demostren que la gestió econòmica del nou govern està sent seriosa i responsable”. López Corsi reforça la idea que “l’objectiu d’aquesta Regidoria d’Hisenda és donar estabilitat i confiança al municipi i possibilitar que la resta de regidories puguen oferir més i millors serveis”.

Cal recordar que en el passat mes de febrer, el Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, va realitzar un compromís públic perquè els consistoris puguen invertir la totalitat del seu superàvit en 2018. Això suposa una gran diferència respecte la situació actual, on els municipis estan obligats per Hisenda a ‘estalviar’ la major part d’aquesta capacitat de finançament, encara que estiguen sanejats econòmicament, com és el cas de Benissa, que té a dia d’avui un romanent de tresoreria d’uns 7,1 milions d’euros.

“Ara, el superàvit ha de possibilitar realitzar inversions a Benissa i així estimular l’economia local. Esperem que Montoro complisca la seua paraula i puguem reinvertir aquests diners al nostre municipi enguany”, destaca López Corsi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?