General

Benissa presenta el Viu l’Estiu 2024: una extensa programació musical, cultural i festiva per a aquest estiu

Cartell del Viu l'Estiu

L’Ajuntament de Benissa ha presentat hui la programació del “Viu l’Estiu 2024”, un ampli calendari d’esdeveniments culturals, musicals i festius que se celebraran al municipi del 5 de juliol al 29 d’agost. Consulteu el programa complet de Viu l’Estiu 2024.

Estiu musical: SONE i Música a les cales

En l’àmbit musical, Benissa acollirà per primera vegada un nou festival: SONE que tindrà lloc de l’11 al 14 de juliol en quatre ubicacions diferents del centre urbà.

Una altra de les novetats d’enguany és “Música a les cales”, una sèrie de concerts acústics que se celebraran a la platja de La Fustera, la Cala Baladrar i la Cala Advocat.

A més, al centre urbà també se celebrarà un concert d’intercanvi de corals el 7 de juliol, un altre de bandes el 21 de juliol, un de colles el 27 de juliol i una dansà a la fresca el 3 d’agost.

Cinema al carrer i a la platja

El ‘Viu l’Estiu 2024’ també manté activitats dels últims anys com el cinema al carrer a la plaça Germans Ivars tots els dimarts del 16 de juliol al 27 d’agost i el cinema a la mar tots els dijous del 18 de juliol al 29 d’agost.

Exposicions

Quant a les exposicions, el Taller d’Ivars acollirà l’exposició dels guanyadors del Certamen de Pintura Salvador Sòria del 2010 al 2024 durant tot l’estiu. A més, en les Cases del Batlle s’inaugurarà l’exposició Magic Mirrors el 6 de juliol i el 18 de juliol s’inaugurarà l’exposició ‘Fils al Ras’ al carrer Puríssima.

Festes a les Partides

Estiu a Benissa és sinònim de festes a les partides del municipi. Els veïns del barri de Sant Antoni (de 12 al 14 de juliol), Pedramala (del 19 al 21 de juliol), Benimarco (del 23 al 28 de juliol), Lleus (del 26 al 28 de juliol), Santa Anna (26 de juliol), Pinos (del 2 al 4 d’agost), La Fustera (10 i 11 d’agost), Pouet de Berdica (del 13 al 15 d’agost), Collao (del 16 al 18 d’agost), Benimarraig (del 16 al 18 d’agost) i Benimallunt (24 i 25 d’agost) es preparen per a les festes de la seua partida.

Benibús

El Benibus, servei gratuït d’autobús, ja es troba operatiu. La ruta 1 que uneix el centre urbà amb les cales estarà disponible fins al 29 de setembre, mentre que la línia 2, que uneix el centre urbà amb la piscina del Collao estarà disponible fins al 8 de setembre.

Piscina del Collao

La piscina del Collao va obrir les seues portes el passat 24 de juny i estarà oberta al públic fins al 8 de setembre d’11.00 a 20.00 h.

“Hem preparat una programació cultural molt completa apostant per noves ubicacions que ens permeten tindre activitats tot l’estiu en el centre urbà i també a la zona de costa”, ha destacat Pepa Bertomeu, regidora de Cultura.

Per la seua part Arturo Poquet, batle de Benissa, ha expressat la seua satisfacció en presentar “una programació molt variada perquè puguem gaudir tots, veïns i visitants, d’un gran estiu en totes les zones i partides de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?