General

Continua el programa Viu l’estiu a Benissa amb importants propostes

Imatge de la campanya Viu l'Estiu a Benissa
Imatge de la campanya Viu l’Estiu a Benissa

Amb el desenvolupament d’aquesta programació, Benissa vol oferir una completa oferta cultural, esportiva, d’oci, comercial o gastronòmica per a tota la família, dirigida a turistes i visitants, però també a veïns i veïnes oferint a tots l’oportunitat de conèixer Benissa des de diferents punts de vista, incidint especialment en el coneixement del centre històric del municipi.

Durant la celebració d’aquest programa estan contemplades diverses novetats com la celebració d’una Open Night el 19 de juliol amb música en directe on les tendes del centre històric obriran fins a altes hores de la nit, un Mercat Juràssic del 28 al 30 de juliol i un esdeveniment gastronòmic de Food Trucks i exposició de vehicles històrics del 4 al 6 d’agost. A més, també s’oferiran rutes teatralizadas en Castellà i visites guiades al centre històric en Anglès i Francès.

A fi de donar difusió a totes les activitats, a banda dels canals tradicionals (xarxes socials i web), s’han imprès 15.000 fullets en Valencià, Castellà, Anglès i Francès que seran distribuïts per informadors en espais de gran concurrència del municipi, així com en els municipis veïns de Teulada-Moraira i Calp.

Totes les activitats programades sorgeixen de la voluntat d’oferir a visitants i veïns, una oferta àmplia que convide a conèixer la diversitat i riquesa del municipi tant en els seus aspectes vinculats amb la terra i la història, com aquells propis del caràcter vinculat amb la mar.

La iniciativa que ara arranca pretén a més ser un revulsiu per a l’economia local, en desenvolupar activitats durant els mesos de juliol, agost i setembre, al llarg de tota la setmana i en diferents llocs del municipi.

Tota la informació sobre les activitats i calendari es troba disponible a la web municipal i en l’oficina de turisme de Benissa. A la secció La Cambra d’Infobenissa també podeu trobar el programa del Viu l’Estiu a Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?