General

La Regidoria d’Educació utilitzarà associacions i treballadors municipals per fer les activitats extraescolars si s’implanta la jornada contínua

Escola Pare Melchor
Escola Pare Melchor

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benissa, dirigida per Pepa Martí, va publicar recentment els compromisos a què es compromet el seu departament en cas que s’implante la jornada contínua als centres escolars de Benissa, la qual està pendent de la celebració d’una votació entre els pares i mares dels alumnes.

La jornada contínua escolar implica que els alumnes tindrien un horari lectiu de 09.00h a 14.00h, mentre que fins les 17.00h el centre escolar romandria obert i els alumnes que ho desitjaren podrien participar en activitats extraescolars voluntàries.

Segons el document, la Regidoria d’Educació col·laboraria en aquestes activitats buscant voluntaris d’associacions locals per a dur a terme algunes activitats extraescolars com tallers. Per altra banda, l’Ajuntament de Benissa oferiria també personal de diferents departaments per a la realització de xarrades informatives sobre les tasques i activitats municipals com visites a exposicions, tallers de reciclatge, prevenció de drogodependències, etc.

Per últim, s’ofereix també dos sessions setmanals de monitoratge esportiu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?