General

Benissa prepara la seua participació a Fitur 2016

Logo de fitur
Logo de fitur

Benissa estarà present en la 36a FITUR a Madrid, del 20 al 24 de gener. Empreses i països es donaran cita a FITUR, per a generar contactes i intercanvis comercials i establir l’agenda turística de l’any.

Benissa estarà present amb el fullet d’allotjaments dissenyat pel mateix Departament de Turisme, amb les tarifes de l’any 2016 i el catàleg l’ús del qual és exclusivament per a accions promocionals directes en mercats emissors en el qual preval la imatge sobre el text. A més, està previst celebrar diverses rodes de premsa per a mostrar les principals novetats en matèria de turisme: el dimecres, 20 de gener es farà a les 12.00 un xou de cuina dirigit per dos restauradors del municipi, Raúl Pastor del “Restaurant Pa Líquid” i Pere Santacreu del “Restaurant Bon Gust – La Cultural”, que elaboraran en directe un putxero de polp que podran tastar unes 200 persones aproximadament. Durant el transcurs del xou de cuina es presentarà la 9a Mostra Gastronòmica de Benissa. Aquest esdeveniment comptarà amb el suport tècnic i logístic de l’empresa HostelBe.

Eixe mateix dia a les 13.30h es farà un avanç del nou projecte de 360ToursVirtuales en el qual s’està treballant per a la pròxima temporada turística. El dijous, 21 de gener a les 18.00h es presentarà el IX Fotosub Geas València en col·laboració amb l’Ajuntament de Teulada-Moraira (fotografia submarina).

El departament de turisme convida a tots a seguir el dia a dia de Benissa en Fitur 2016 mitjançant el hashtag: #benissaenfitur
La fira tornarà a acollir la indústria turística mundial, amb la més completa exposició de les propostes i destinacions d’empreses, organismes i institucions de tot el món.

FITUR va reafirmar el seu paper com la major plataforma de negoci per a sector turístic, en la seua última convocatòria, celebrada al gener de 2015, i que va registrar un rècord de participació, arribant als 125.084 professionals, de 139 països, i fins als 222.551 visitants en total, inclòs el públic de cap de setmana.

La fira, una de les principals convocatòries de turisme a nivell mundial i capdavantera en l’àmbit iberoamericà, treballa ja en la configuració d’un escenari de negoci eficaç per al sector turístic global, on professionals i experts de la indústria podran reunir-se i intercanviar coneixements per a afrontar amb èxit els reptes que planteja la gestió turística mundial.

L’Agència Valenciana de Turisme vol donar més protagonisme a les empreses en l’edició d’enguany de Fitur. Per açò, disposarà per primera vegada en el seu estand d’un espai reservat exclusivament per a companyies del sector del País Valencià. La intenció és que hi haja menys política i presència institucional per a facilitar així la projecció de l’oferta d’una sèrie d’empreses de prestigi de la regió per a ajudar a augmentar la visibilitat de la destinació. La presència d’empreses turístiques dels diferents tipus d’allotjaments (hotels, càmpings, cases rurals) i agències de viatges és una de les principals novetats que porta el País Valencià a Fitur.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?