General

Benissa posa en marxa la bústia ciutadana

Presentació de la bústia ciutadana
Presentació de la bústia ciutadana

La Directora General de Ciutadania i Integració, Mabel Manglano, la Cap de l’Àrea de Ciutadania i Xarxes Socials, Isabel Zafrilla, juntament amb el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la regidora de Participació Ciutadana, Maria Llopis, han presentat la “Bústia Ciutadana”.

Es tracta d’un nou servei, una bústia virtual al qual es pot accedir entrant a la pàgina web www.buzonciudadano.es, i mitjançant el qual el ciutadà pot proposar actuacions concretes a l’Ajuntament. Les propostes seran canalitzades en primer lloc a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, allí s’estudiaran o contestaran, i s’informarà l’usuari de la situació en què es troba la seua iniciativa, tant si és denegada, tramitada o remesa a les Comissions o com a punt per tractar en un ple.

Es podran realitzar consultes, peticions, propostes, queixes, etc. que directament arribaran a l’Ajuntament. A més, el batle ha avançat que Benissa serà pionera i posarà en marxa la segona fase del projecte, encaminada a aconseguir una ISO de qualitat.

La bústia ciutadana és una iniciativa de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania que naix amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana en tots els aspectes de la vida pública. Al País Valencià ja hi ha 65 municipis que estan utilitzant aquesta ferramenta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?