General

L’Associació Benissera contra l’Anorèxia i la Bulímia posa en marxa el taller de sentiments i emocions

Taller de sentiments i emocions
Taller de sentiments i emocions

L’associació benissera contra l’anorèxia i la bulímia, BENCAB, en col·laboració amb la Regidoria de Sanitat, va posar en marxa dissabte passat, dia 12 de febrer, un taller de sentiments i emocions en els quals les participants van poder treballar durant tres hores el seu costat més humà.

Maria Llopis, regidora de Sanitat, ha destacat la tasca d’aquesta jove associació benissera que ha començat amb força la seua marxa en la Xarxa d’Associacions Municipal amb aquest taller i que té en la seua agenda més immediata altres activitats com un nou taller el 12 de març o una xerrada informativa per a pares i mares dijous que ve 3 de març al saló d’actes de la Seu Universitària.

Bencab és l’única associació de la província d’Alacant que treballa per a ajudar a familiars i afectats d’aquestes malalties de trastorns en la conducta alimentària.

Llopis, que a més de la Regidoria de Sanitat, té al seu càrrec la de Participació Ciutadana, ha destacat que aquesta associació es distingeix pel seu caràcter altruista i de col·laboració social i que té i tindrà tot el suport des de l’ajuntament benisser.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?