General

Benissa participa en una reunió del projecte ENERMED

El grup de participants del projecte Enermed
El grup de participants del projecte Enermed

El regidor de Medi Ambient, José María Serna, ha participat en un reunió amb els socis i el líder del projecte Enermed, un projecte europeu en el qual estan dins diverses ciutats d’Itàlia, Grècia, Eslovènia, França, Croàcia i Espanya i que es va celebrar recentment a la ciutat italiana de Cagliari.

El projecte Enermed és un projecte de cooperació territorial transnacional europeu, finançat pel FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional), que té per objectiu principal la coordinació de les polítiques regionals d’energies renovables. Benissa ha aconseguit una línia de finançament de 129.000 euros per la seua participació en aquest projecte. Cal recordar que Benissa és un dels dos únics municipis espanyols que està participant, juntament amb la localitat valenciana de la Pobla de Vallbona.

En aquest primer contacte entre els socis participants, s’ha fet un intercanvi d’idees i s’ha posat en comú el treball que té encomanat cadascun dels països. Està previst que Benissa albergue una d’aquestes reunions, probablement a la primavera de 2011.

Segons ha comentat el regidor José María Serna, “es tracta d’un projecte molt important per al nostre municipi. Hem aconseguit finançament europeu per desenvolupar polítiques energètiques i de protecció del medi ambient, i això és un gran èxit per a un municipi com el nostre”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?