Natura

Presenten el projecte d’adequació de la senda PR-CV 7 de Bèrnia

Presentació del projecte
Presentació del projecte

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat del regidor de Medi Ambient de Benissa, José María Serna, el regidor de Medi Ambient d’Altea, Santiago Ronda i la tècnic de turisme de Callosa d’en Sarrià, Irma Seguí, han presentat aquest matí el projecte d’adequació del PR-CV 7 de Bèrnia.

Un projecte fruit del conveni signat al gener de 2009 pel qual quatre municipis implicats, Benissa, Altea, Callosa d’en Sarrià i Xaló, es comprometien a adequar i senyalitzar la senda forestal PR-CV 7 i accessos a la serra de Bèrnia. Els municipis han comptat amb ajuda econòmica per part de la Conselleria de Medi Ambient.

En concret s’ha millorat la senyalització, trams de ferm pedregós i irregular, s’han unit traços paral·lels per a evitar confusions entre els senderistes, etc. a més de realitzar una extensiva promoció pública per donar a conèixer aquest tresor mediambiental.

La serra de Bèrnia és una muralla natural orientada d’est a oest, que s’alça majestuosa fins a una altitud de 1.129 m, i que separa les comarques alacantines de la Marina Alta i de la Marina Baixa, tant físicament com climàticament. La senda PR-CV7, mitjançant els seus 8 quilòmetres de recorregut, ofereix nombrosos atractius com són la Font, el Forat, el Fort i la Font del Fort de Bèrnia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?