General

Benissa aconsegueix finançament per a un projecte europeu d’energies renovables

Jornades de finançament europeu
Jornades de finançament europeu

Benissa ha aconseguit una important subvenció, concretament 129.000 euros (el que suposa un 8% del total, que són 1.600.000 euros), per la seua participació en el projecte europeu Enermed. Així ho va assegurar José María Serna, regidor de Medi Ambient, durant el transcurs de les jornades sobre finançament europeu que es van celebrar ahir a la Seu Universitària de Benissa.

Es tracta d’un projecte de cooperació territorial transnacional europeu, finançat pel FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) que s’enquadra en dos eixos: la protecció del medi ambient i promoció del desenvolupament territorial dins del finançament que porta a terme la UE de la promoció d’ús d’energies renovables i millora de l’eficiència energètica.

Els països que participen en el projecte ENERMED són: Itàlia, Grècia, Eslovènia, França, Croàcia i Espanya. El projecte té com a objectiu principal la coordinació de les polítiques regionals d’energies renovables, per mitjà de la posada en marxa d’una plataforma compartida d’intercanvi i creació de projectes concrets a escala transnacional, així com afavorir el desenvolupament de les energies renovables en les polítiques energètiques regionals de l’espai MED.

Segons ha comentat José María Serna, regidor de Medi Ambient, “aquesta aprovació confirma que la perseverança, obstinació i treball diari proporciona els seus fruits. És un orgull per a Benissa participar en aquest projecte europeu que sens dubte ens proporcionarà molts i molt variats beneficis”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?