General

Benissa aconsegueix el guardó “Escoba de Oro”

José María Serna recull el guardó "Escoba de Oro" de 2010
El regidor José María Serna recull el premi

Benissa ha aconseguit el guardó “Escoba de Oro”, un premi concedit per ATEGRUS (Associació Tècnica d’empreses de Gestió de Residus Urbans), amb el qual es reconeix la bona gestió en haver implantat un sistema de control de flotes per GPS/GPRS per a vehicles d’avanç lent i per a vehicles amb sensors d’aixecament de contenidors.

Celebrat dins del marc d’activitats de la Setmana Internacional de l’Urbanisme i Medi ambient TEM-TECMA 2010, el certamen respon a l’obstinació d’ATEGRUS per recolzar, premiar i difondre el bon saber fer de la gestió dels residus urbans i industrials i la neteja urbana i industrial, així com l’elaboració de projectes i desenvolupament de tecnologies que permeten una gestió sostenible del medi ambient.

El regidor de Medi Ambient, José María Serna, va ser l’encarregat de recollir aquest premi en el recinte firal IFEMA de Madrid. Cal recordar que Benissa ja va aconseguir el guardó “Escoba de Plata” l’any 2008.

Segons ha destacat Serna: “aquest és un premi que reconeix el treball ben fet per part de l’empresa municipal Benissa Impuls, vull agrair a tots i cadascun dels treballadors així com a tota la ciutadania, veritables artífexs d’aquest premi”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?