General

Benissa aconsegueix la Q de Qualitur i tres banderes blaves

El regidor de Medi Ambient, José María Serna, i la Consellera de Turisme Belén Juste durant l'acte de lliurament de banderes Q de Qualitur
El regidor i la consellera

El regidor de Medi Ambient, José María Serna, ha rebut aquesta setmana la bandera “Q” de Qualitur, que acredita la gran qualitat de la platja de la Fustera. La “Q” és un signe evident de la preocupació que mostra el municipi per la gestió i manteniment de les platges, de l’aigua, i de tots els serveis que utilitzen els ciutadans.

En el cas de Benissa, aquest distintiu reconeix que s’ha implantat correctament el sistema de gestió de qualitat i medi ambient de les certificacions 9.001 i 14.001.

Els guardonats de les banderes Q de Qualitur de 2010
Guardonats de les banderes Q de Qualitur

Aquest guardó se suma a les tres banderes blaves que ja ha aconseguit Benissa, per a aquesta mateixa platja, el centre Aula de la Mar i el Club Nàutic Les Bassetes. Les banderes blaves són un reconeixement a l’alta qualitat ambiental de les seues platges així com a l’excel·lència dels serveis que presten.

Segons ha comentat el regidor de Medi Ambient, José María Serna, “enguany estem especialment orgullosos per aquests reconeixements donat que després de les fortes tempestes d’hivern s’han realitzat grans esforços per a la posada en marxa de tots els serveis i l’adequació de les zones de bany”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?