General

Benissa obri la convocatòria de dos nous cicles del programa europeu Eurodisea

Logo del programa Eurodisea
Logo del programa Eurodisea

Aquesta iniciativa, ja desenvolupada per la corporació al llarg de 2017, va dirigida a l’intercanvi entre joves treballadors de les diferents nacionalitats europees, permetent a aquests el desenvolupament de coneixements de la llengua de destinació i d’un període en pràctiques en una empresa estrangera.

L’Ajuntament de Benissa ja es va adherir en el passat a aquest programa, acollint dos joves que han desenvolupat la seua activitat adscrits a l’àrea de turisme durant els mesos en què han desenvolupat les seues pràctiques.

De la mateixa manera, l’Ajuntament va traslladar en el seu moment el contingut del citat programa europeu a empreses del municipi i als joves que compleixen els requisits i que poden sol·licitar el desenvolupament d’aquestes pràctiques formatives a l’estranger.

En aquesta nova convocatòria, la regidoria de Turisme té intenció de sol·licitar l’esmentada participació en el programa per a la contractació d’una/un estudiant per a cadascun dels fluxos (juny/octubre i novembre/març), per un període de quatre mesos cadascun. Les funcions que desenvoluparan aquests estudiants se centren en les tasques d’informació turística, reforçant d’aquesta manera, el servei d’atenció al visitant.

La quantia aportada per la Generalitat per a sufragar els costos d’aquesta contractació, ascendeixen a 1400 euros mensuals, aportant l’ajuntament els 122 euros restants necessaris per a sufragar la contractació d’aquesta persona.

A més, Xavi Tro, responsable de l’area de creació d’Ocupació i CREAMA, junt amb el Departament de Recursos Humans informen que ja s’han iniciat gestions per a incorporar nou personal a la plantilla de l’ajuntament mitjançant els programes EMCUJU i EMPUJU (SERVEF), que formen part del pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020. Es tracta d’una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana per a millorar l’accés laboral a joves. En els últims mesos ja s’han incorporat diverses persones del poble i de la comarca, amb uns bons resultats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?