General

Benissa rep noves incorporacions per mitjà del programa Eurodisea

La jove que realitza les pràctiques a Benissa Impuls
La jove que realitza les pràctiques a Benissa Impuls

L’Ajuntament de Benissa ha incorporat a l’empresa Pública Benissa Impuls una jove d’origen portugués que realitzarà les seues pràctiques en aquesta empresa pública en els pròxims mesos. Es tracta de la segona persona que, acollint-se a aquest programa, realitza activitats formatives al nostre municipi i sent en ambdós casos una experiència altament favorable i productiva tant per a l’estudiant com per a l’Ajuntament.

El programa Eurodisea possibilita l’estada formativa de joves estrangers mitjançant la realització de pràctiques professionals. En aquest context, l’ajuntament va informar en el seu moment a diversos negocis, empreses, comerços i pimes perquè sol·liciten ajudes del citat programa tant per a l’enviament com per a la recepció de joves per a pràctiques professionals.

Les ajudes prestades per aquest programa van dirigides a subvencionar els contractes o convenis de pràctiques entre les empreses locals i els participants europeus, amb una durada entre dos i cinc mesos. Amb l’adhesió a aquest tipus d’iniciatives, la corporació pretén millorar les possibilitats d’intercanvi i formació, al mateix temps que ofereix alternatives a les empreses locals per a adquirir nous coneixements amb el corresponent suport de l’administració.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?