General

Benissa participa al programa Eurodisea

Logo del programa Eurodisea
Logo del programa Eurodisea

L’Ajuntament de Benissa s’obri a la futura participació en el programa Eurodisea (ordre de Convocatòria 1/2017), després del passat acord per la Junta de Govern Local per la qual s’ha emplaçat al teixit empresarial local per a possibilitar l’estada formativa de joves estrangers mitjançant la realització de pràctiques professionals. En el programa també s’inclou la possible participació de l’Ajuntament o Benissa Impuls.

Recentment, l’Ajuntament ha informat a diversos negocis, empreses, comerços i pimes perquè sol·liciten ajudes del citat programa per a la recepció de joves per a pràctiques professionals.

El termini per a rebre sol·licituds finalitza dimarts que ve, 21 de març.  Les ajudes van dirigides a subvencionar els contractes o convenis de pràctiques entre les empreses locals i els participants europeus. Amb una durada entre 2 i 5 mesos, la quantitat de l’ajuda és de 1.403 € mensuals (incloent IRPF i Seguretat Social), la subvenció de la qual cobreix el 92% dels costos mentre que l’empresa interessada abonarà un mínim de 122 €.

Igualment, des de l’Ajuntament de Benissa s’està gestionant la realització d’unes jornades informatives que permetran a joves benissers realitzar pràctiques professionals en empreses localitzades en diferents països de la Unió Europea.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?