General

Benissa llança la nova campanya del Bo Consum 2023

Cartell del bo consum 2023

L’Ajuntament de Benissa, a través d’AFIC-CREAMA, i amb la col·laboració de l’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB), presenta la nova edició de la Campanya de Bons Consum de Benissa.

La campanya es troba finançada per la Diputació d’Alacant per un total de 172.663 € dels quals es podran beneficiar més de 1.720 veïns de Benissa amb bons de fins a 100 € per persona. En aquesta edició s’han inscrit 81 establiments del municipi. “Es tracta d’un gran nombre de comerços i això es tradueix en una gran oferta comercial que demostra la riquesa del comerç local de Benissa”, ha explicat Vicent Ferrer, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i CREAMA.

El Bo Comerç 2023: fins a 4 bons per persona valorats en 25€ cadascun

La nova campanya, que estarà activa de l’1 al 31 d’octubre, arriba amb novetats en l’edició 2023. El mecanisme d’aquesta edició serà diferent al de l’edició anterior. L’organització ha tractat de buscar una fórmula que fora senzilla perquè puguen participar persones de totes les edats i evitar així la bretxa digital.

Segons ha explicat Vicente Ferrer, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i CREAMA, l’Ajuntament de Benissa habilitarà una plataforma web i una APP específica (bonsconsumbenissa.es) on cada persona, a partir de l’1 d’octubre, podrà accedir i registrar-se per a obtindre els seus bons. Es podrà sol·licitar un màxim de 4 bons per persona.

Les dades que necessitarà per a registrar-se són: NIE/NIF vàlid, adreça de correu electrònic i acceptar els termes del servei.

Una vegada obtingut el o els bons, l’usuari podrà utilitzar-los en qualsevol dels establiments adherits, comprant per import igual o superior al doble del valor del bo. Per exemple, per a fer servir un bo de 25 € la compra ha de ser igual o superior a 50 €. Els bons es podran agrupar en una mateixa compra. Però, no es poden agrupar els bons de diferents persones en una mateixa compra.

El bo serà nominatiu, estarà associat al document d’identitat o NIE de cada persona sol·licitant i per al seu bescanvi, l’usuari només haurà de mostrar el DNI/NIE al comerç on desitge canviar-lo. El comerç disposarà d’una app per a canviar els bons.

El Bo Comerç 2023 repartirà més diners i arribarà a més veïns de Benissa

En paraules del batle de Benissa, Arturo Poquet: “després de l’èxit de les edicions anteriors, Benissa continua apostant pels bons comerç com una forma excepcional de promocionar el nostre comerç local”.

Així mateix, Poquet ha explicat que en aquesta edició, “es repartirà el doble de diners per persona respecte a les anteriors edicions. Abans eren 50 € i ara seran 100 € per a cada veí que el sol·licite”. També augmenta el nombre de beneficiaris que podran gaudir dels bons que, en anteriors edicions no va superar els 1.527 beneficiaris, mentre que en aquesta nova edició es podran beneficiar més de 1.720 veïns i veïnes de Benissa.

A partir de l’1 d’octubre, qualsevol persona major d’edat (a 1 d’octubre de 2023) i empadronada a Benissa (a 1 d’agost de 2023) podrà sol·licitar el seu bo a través de bonsconsumbenissa.es.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?