General

Nova edició de la campanya comercial “mona i cabàs” a Benissa

Cartell de la campanya Mona i cabàs
Cartell de la campanya Mona i cabàs

La Regidoria de Comerç AFIC-CREAMA ha presentat aquesta setmana una nova edició de la campanya comercial “Si vols mona i cabàs, comprant a Benissa ho aconseguiràs”. Una proposta dinamitzadora sorgida fa només un parell d’anys que ja sembla estar més que consolidada entre el teixit econòmic del municipi.

La regidora delegada, Isabel Bou, ha tornat a recordar l’esforç realitzat durant tot el mandat per a secundar i potenciar el comerç local a través d’intervencions d’aquestes característiques o altres de major impacte com el bo comerç, les ajudes directes o les exempcions fiscals dutes a terme en aquests quatre anys.

Així mateix, Bou ha assenyalat que “mona i cabàs” és una proposta en la qual no només es fa costat al comerç local. També promocionem el consum de productes de proximitat i posem en valor la nostra gastronomia local.

La campanya, en la qual també participa l’Associació de Comerç i Empresa de Benissa, es desenvoluparà entre el 20 de març i el 4 d’abril. Segons es descriu al cartell publicitari, se sortejaran 15 cabassos amb productes típics del territori.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?