General

L’Ajuntament de Benissa obri el termini perquè els establiments s’adherisquen al programa Bo Consum 2023

Cartell del bo consum

L’Ajuntament de Benissa, a través d’AFIC-CREAMA, i amb la col·laboració de l’Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa (ACEB), ha organitzat una nova edició de la Campanya de Bons Consum de Benissa.

La primera fase de la campanya ha començat el 10 d’agost, fase en què els comerços del municipi poden adherir-se a aquesta nova edició dels Bons Consum. El termini estarà obert fins al 22 de setembre.

Per a aquesta campanya, l’Ajuntament de Benissa ha obtingut una subvenció de 172.663 € de la Diputació d’Alacant, que s’engloba dins de la convocatòria de subvencions a ajuntaments per a la realització de campanyes de foment del consum.

L’objectiu d’aquestes ajudes és, d’una banda, contribuir al restabliment de l’activitat comercial de Benissa que s’ha vist fortament reduïda a conseqüència de la crisi econòmica viscuda en els últims temps a escala mundial, i per un altre, ajudar també a les famílies a remuntar la seua situació econòmica greument afectada també per aquesta circumstància.

Per a sumar-se com a establiment col·laborador del Programa Bo Consum Benissa 2023, els comerços hauran de complir els següents requisits:

  • Hauran de tindre la consideració de microempresa o petita empresa.
  • L’establiment haurà d’estar situat al terme municipal de Benissa.
  • Hauran d’estar al corrent de les obligacions tributàries amb la Hisenda estatal, Hisenda municipal i Seguretat Social.
  • L’activitat s’exercirà en l’establiment comercial permanent i hauran de figurar en alguna de les activitats de l’IAE detallades a l’Annex I de les bases.
  • El nombre de persones treballadores no podrà ser superior a 10 persones. Només podran participar les empreses de més de 10 treballadors que acrediten tindre el domicili fiscal a Benissa.

Els establiments s’hauran d’adherir a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Benissa.

Enllaç a les bases del Programa Bo Consum Benissa 2023

Novetat 2023: Bons Consum amb QR

Una vegada finalitzat el període perquè els establiments s’adherisquen a la campanya, s’obrirà el termini perquè els veïns del municipi puguen sol·licitar els seus Bons Consum.

La campanya estarà activa de l’1 al 31 d’octubre i tindrà un pressupost màxim de 172.663 €, amb el qual l’Ajuntament de Benissa emetrà bons per un valor de 25€ cadascun. Cada persona podrà sol·licitar i fer ús d’un màxim de 4 bons.

Com a novetat, aquesta edició els bons consistiran en un codi QR que es podrà descarregar en un telèfon mòbil o imprimir i s’haurà de presentar al costat del #DNI de la persona sol·licitant.

Per a utilitzar els bons s’haurà de fer una compra igual o superior al doble del bo. És a dir, per a utilitzar un bo de 25 € els veïns de Benissa hauran de fer una compra igual o superior a 50 €. Es podran agrupar els bons en una mateixa compra, però no es podran agrupar bons de diferents persones en una mateixa compra.

Pròximament es llançarà la web perquè els veïns de Benissa puguen sol·licitar els seus Bons Consum. A més, per a evitar la bretxa digital, s’anunciaran els dies i punts municipals on es podran sol·licitar de manera presencial.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?