General

Benissa insta els veïns a que presenten queixes sobre l’hospital

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 12 de juliol de 2009:

Rectificar és de savis?. El discurs del batle de Benissa, el popular Juan Bautista Roselló (PP), sobre l’atenció sanitària que reben els veïns de la Marina Alta ha canviat radicalment en només uns mesos. En l’últim ple i a partir d’una moció del PSPV, en què es demandava la constitució i reunió de forma urgent del Consell de Salut per a abordar l’actual situació sanitària en la Marina Alta, Roselló va reconèixer que s’han produït moltes queixes per l’atenció rebuda a l’hospital, i que existeix malestar entre alguns pacients de Benissa que han acudit a aquest centre hospitalari.

Roselló, que fa només uns mesos va defensar aferrissadament l’atenció sanitària del nou hospital, amb paraules com que era “un dels millors hospitals”, i a més, qualificava de demagògics els advertiments dels socialistes, en l’últim ple va reconèixer problemes en el funcionament de l’hospital assegurant que “la situació és preocupant” i va recolzar la moció dels socialistes.

Un document que la regidora del PSPV, María Dolores Luna, va presentar ja que no passa un dia sense que es produïsquen queixes. És més, va dir, que al centre hospitalari passen coses estranyes i que cada cop augmenta més “la desconfiança i el terror sanitari” entre els usuaris.

Com a solució a la situació actual els socialistes van demanar la urgent i immediata constitució del Consell de Salut, una petició que va rebre el suport unànime de tota la Corporació.

I no només això, el batle encara va fer un pas més i va anunciar que ha sol·licitat una reunió urgent amb el conseller de Sanitat, Manuel Cervera, per traslladar-li el malestar de molts veïns del poble per l’atenció sanitària rebuda a l’Hospital de Dénia des de la seua posada en funcionament.

A més, Roselló va convidar els ciutadans a presentar les seues queixes a l’Ajuntament, a les oficines de l’OMIC, des d’on es donarà trasllat a l’òrgan competent en la matèria.
El batle va aprofitar per aclarir que no va acudir a la reunió convocada per la Junta de Personal de l’àrea 13, com va criticar el PSPV, perquè no va ser convocat. Encara així, va agregar, considera que els sindicats no són interlocutors vàlids per tractar reivindicacions laborals amb els batles. Encara que en la reunió també es van tractar qüestions que repercuteixen directament amb l’atenció que reben els usuaris de l’Hospital.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?