General

Benissa inaugurarà les compres nadalenques amb el Black Friday

Cartell del Black Friday a Benissa
Cartell del Black Friday a Benissa

A Benissa s’inaugura el pròxim dia 23 de novembre el Black Friday amb significatives rebaixes entre tots els establiments de Benissa associats a ACEB.

El Black Friday és conegut per inaugurar la temporada de compres nadalenques. Aquesta moda que està creant tendència en els últims anys arriba a Benissa el pròxim divendres a càrrec de l’Associació de Comerciants de Benissa junt amb l’Ajuntament de Benissa i a través d’AFIC-CREAMA. Els tres han organitzat aquesta campanya per a iniciar les compres nadalenques i perquè la ciutadania conega de primera mà els productes que s’ofereixen als comerços locals amb preus rebaixats fins al 70%.

Els comerços participants en aquest esdeveniment ofereixen tant moda i complements, sabates, joies, ulleres, com també tota mena d’articles de decoració, mobles i pneumàtics. Aquests establiments estan al càrrec de veïns i veïnes del nostre poble proporcionaran una atenció personalitzada en tot allò que la ciutadania necessite per a les compres nadalenques. A més, l’esdeveniment suposarà un impuls per a l’economia del poble i aportarà vida a Benissa en una època festiva com la que s’apropa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?