General

Presenten la 5a Ruta “Benissa amb sabor: compres i tapes”

Presentació de la 5a Ruta de Tapes de Benissa
Presentació de la 5a Ruta de Tapes de Benissa

La Regidoria de Turisme i la de Comerç, mitjançant l’Afic-Creama, organitzen la 5a Ruta “Benissa amb sabor: Compres i Tapes”.

Enguany s’ha dissenyat un nou eslògan a fi de fusionar cuina i compres donant lloc a una rica varietat de tapes amb encant que es podran tastar, els dijous, divendres i dissabtes per la nit de les 19.30 fins les 23.00, en 12 establiments diferents, cadascun amb el seu estil culinari propi, des del 5 de juliol al 10 d’agost.

L’Associació de comerciants i empresaris de Benissa (ACEB), ha dissenyat la campanya “Destapa’t amb el comerç de Benissa” perquè turistes i visitants gaudisquen comprant i menjant a Benissa. Per això, els divendres compresos entre el 5 de juliol i el 9 d’agost, els comerços ampliaran el seu horari fins les 22.00h perquè les persones tinguen molt més temps per a fer les seues compres. A més, per cada compra que realitzen els divendres, superior a 30 euros, els comerços regalaran 1 tapa gratis a consumir en els bars participants.

Enguany, les 24 tapes se sotmetran a votació popular. Per això, les persones que participen en la ruta de tapes podran votar la seua tapa favorita. Si a més aconsegueixen el segell de 6 bars i deixen les seues dades personals, podran participar en el sorteig d’un val per valor de 50 euros a gastar en qualsevol dels establiments associats a ACEB.

Aquesta Ruta de Tapes té com a objectiu enriquir l’oferta complementària dirigida als turistes i residents durant aquest període estiuenc. Les 24 tapes que es podran tastar, combinen el dolç i el salat. Tot això per un mòdic preu. Tapa + Refresc = 2 euros.

Per a difondre aquest esdeveniment, s’ha confeccionat un passaport, amb la relació de tots els establiments i les seues tapes així com de tots els comerços adherits a aquesta ruta en la qual la gent podrà fer les seues compres.

Divendres que ve, 5 de juliol, tindrà lloc la inauguració de la 5a Ruta “Benissa amb sabor: Compres i Tapes” a la plaça Jaume I (enfront de la Joieria Carralo) a les 21.00h on es comptarà amb la presència dels representants de les diferents associacions de Benissa així com de les autoritats locals. Finalitzat l’acte d’inauguració, els assistents podran tastar totes les tapes gaudint d’un concert en viu a càrrec de l’escola de música moderna Sifasol de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?