General

Inauguren la IV Ruta “Benissa amb sabor: cultura i tapes”

Inauguració de la IV Ruta de Tapes de Benissa
Inauguració de la IV Ruta de Tapes de Benissa

Divendres passat, el batle Juan Bta. Roselló Tent, va inaugurar la IV Ruta “Benissa amb sabor: Cultura i Tapes”, organitzada per les Regidories de Comerç i Turisme.

Els presents van poder tastar les 24 tapes al mateix temps que van gaudir d’un concert en viu a càrrec de l’escola de música Sifasol de Benissa.

Des de l’ajuntament els recorden que aquestes tapes es podran tastar els dijous, divendres i dissabtes des del 6 de juliol fins l’11 d’agost, en els 12 establiments participants distribuïts pel centre urbà de Benissa. Les tapes combinen el dolç i el salat, respectant l’estil culinari de cada establiment. Tot això a un preu molt assequible, Tapa + Refresc = 2 euros. Per a difondre aquest esdeveniment, s’ha confeccionat un passaport, amb la relació de tots els establiments i les seues degustacions.

La relació d’establiments participants és la següent: Los Faroles, El Rebost, Tapas Vizcaíno, Casa Eusebio, Restaurant La Fonda, Bar Trinquet, Cafeteria Plaça 5 Dolç i Salat, L’Esplai, Bar Cultural, Bar Top 10 Tapes, Cafè Tropic i Geladeria La Jijonenca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?